Udvalgte spisesteder i Mijas Pueblo, den hvide by

Udvalgte spisesteder i Mijas

Introduktion til gode spisesteder, restauranter og barer i Mijas Pueblo

Der siges at være 73 spisesteder i Mijas Pueblo. Barer, cafeer og restauranter. Vi ved ikke, hvor tallet kommer fra. Vi ved heller ikke, om det er rigtigt. Vi ved, at det kun kan være et øjebliksbillede. Vi ved, at nogen forsvinder (La Gamba i Calle San Sebastián f.eks.), og andre kommer sikkert til.

Vi ved også, at der er mange spisesteder, rigtig mange endda. De har ikke alle altid åbent. Men du kan altid finde et godt sted at spise og drikke i Mijas.

Nogle spisesteder er mere spændende end andre, men vi er kun én gang blevet skuffet over serveringen i Mijas Pueblo. Det var en kande sangria på Enoteca Museo del Vino i Calle San Sebastián. Det var noget tyndt sprøjt. Men ellers har vi altid kunnet sige noget positivt, når vi er blevet beværtet i Mijas. Nogen gange selvfølgelig mere end andre.

Vi deler her lidt af vores erfaringer med spisestederne i Mijas Pueblo. Vi har ikke prøvet dem alle, og når det nok heller ikke. Men vi har prøvet en del, adskillige gange.

Vi deler spisestederne ind i 4 kategorier:

  • De lokale: Her kommer de lokale indbyggere i Mijas, som oftest i barerne.
  • De gode: Her får du mad af rigtig god kvalitet. Synes vi.
  • De særlige: Spændende steder på grund af deres beliggenhed og/eller omgivelser.
  • Andre værd at nævne.

En enkelt advarsel: Med mindre du godt kan lide sød flødeskum i rigelige mængder, skal du ikke bestille café cappuccino i Mijas. Den lokale cappuccino serveres med en høj top af sød flødeskum. Hold dig til café con leche, hvis du er til kaffe med mælk i. Det gør vi.