Vores udsigt over Søndersø og Hareskoven

Brownies

Opskriften stammer fra Tørsleffs Blå Bagebog, og valnødderne er nøglen til succes!

Ingredienser

2 æg
185 g melis
2 tsk. vanila
50 g hvedemel
1/8 tsk. bagepulver
2 spsk. cacao
100 g hakkede valnøddekerner
100 g smeltet smør eller margarine

Tilberedning

Pisket dej: Hele æg og sukker piskes skummende. Vanilla, mel, bagepulver og cacao sigtes sammen et par gange og blandes i æggesnapsen med let hånd skiftevis med nøddekerner. Smeltet, afkølet, men dog flydende smør røres forsigtigt i. Dejen fyldes i en firkantet, velsmurt og melstrøet al-form, der er 25 gange 25 cm. Dejen stilles i forvarmet ovn.

Bagetid: 45 min. ved 165o. Kagen deles lunken i 30 firkanter.